Bandencentrale met heel wat jaar ervaring

Onze bandencentrale is opgericht in 2007 en we groeien elk jaar stevig door. In 2016 zijn we naar een ruimere en verbeterde locatie verhuisd, en eind 2022 is Thybo bij ons team gekomen om onze klanten nog sneller en beter van dienst te zijn.

 

Bij ons streven we er altijd naar om de beste service te bieden tegen de beste prijzen. Continu streven we naar verbetering om de hoogste kwaliteit te kunnen garanderen. We hechten enorm veel waarde aan de mening van onze klanten, en we laten geen enkele auto vertrekken totdat alles naar behoren is geregeld. Want voor ons staat tevredenheid van onze klanten bovenaan!

 
Wij zijn gestart met IBS ( Ideale Banden Service ) omdat wij met onze kennis , de wagen van de klanten willen onder handen nemen om zo het verschil te willen laten zien en voelen.
 

Een perfecte balancering en nauwkeurige uitlijning van de wielen kunnen een wereld van verschil maken voor een auto. En daar streven we naar bij IBS! Bij ons draait alles om de “IBS experience” – waarin we gaan voor dat cruciale verschil in prestaties!

 
Ook zijn wij gespecialiseerd in het uitlijnen van Rallywagens en andere competitievoertuigen.

Een vraag stellen.

Verzenden

Locatie